úterý 26. července 2011

Car mini Check - Fiat Panda 1000 F.I.R.E.





Vlastním Pandu již víc jak šest let, tak je na čase ji trošku představit. Pandice má motor  999 cm³ (45 k) - Fully Integrated Robotised Engine - aneb motor vyrobený bez pomoci lidské ruky - u Italů zázrak, takže se nemá co posrat, uvnitř jsou sedačky z BMW 325, plně polohovatelný ve 3D, otvírací horní střecha je na dvě části kvůli ovívání horní části lebky v létě a taky při sexu v noci se chce holka porozhlídnou po okolí .... 


vzadu je mega úložný prostor, protože osobák není autobus a zadní sedačky tam prostě nepatří, takže všechno šlo ven a zůstala jen deska s kobercem a vznikl prostor asi o velikosti menší popelnice:



do nadstandrní výbavy patří pevná HF sada Nokia :)





pandice prošla několika vylepšeními -  nové krásne nezrezlé dveře zakoupeny kousek od Brna od šikovného pána co ma 4x4 a tydhle mu zbyly ...



takže následovalo přelakování z červené na černou, autolakovna vyrostla na zahradě.. plnič... barva... , postavit na 14" kola a hotovo:



přelakování se snad povedlo, to uvidíme ale až časem.... následovalo polepení u Divnýho, dostal na to po letech diplom tak sem mu mohl svoje auto zapůjčit po dobu polepu do rukou:





nakonec porovnání s originálním polepem RB Dragster DH:


na bike se litalo a líta s kolama, tudíš je nutný je někam dát, když je moc krásně a teplo tak zadní střechou dovnitř:


a nebo na držáky nahoru na zahrádku (na fotce ještě původní xenony včetně stínítek a čočky z Nisanu - velká pecka na tu dobu): 


bohužel po pořízení Dragstra je kolo větší než jsem čekal takže muselo na střechu obráceně a přichytit přímo na zahrádku (výhoda je možnost víc s autem jezdit rychleji, kolo se nehýbe):



při stání do kopce se dá na haubně vařit káva a guláš (podle mě by na tom mohli stolovat tři lidi) :


když je venku větrno dá se vařič narvat i dovnitř ke spolujezdci, místa je tu dost:


na dálnici se dá docílit maximálka 155 kmh, potom člověk ohluchne ...




Panda je životní styl...