neděle 27. května 2012

2. Village Worldcup Lipánek DH Race - report


   Patek ráno nakládám Pandu věcma, ještě se stavit v práci pracovat a po odmakání směr Kamenice nad Lipou. V 18oo sem na místě, skáčeme s Majklem na jidlo na Nádraží, pak prohodíme tlumáky na Boxsterovi aby to bylo připravený na výkendovej pank :) následně parkujeme a letíme na Čočkarnu  na jedničku, dáváme par pivek a jdem si raději lehnout ať se to nezvrhne.



   Sobota rychlovstávačka, přivázat RB na střechu a nabíráme směr Lipánek menší nákup a za pár minut tam z Kamenice jsme, pronajímáme mega chatku k snídani klopíme lahváče dáváme konzervy a jde se na věc.


Tlačenka nahoru je příjemná protože není pařák, cesta dolu konči po asi 40ti metrech držkou v zatáčce, orvaná vidle (potom opraveno pomoci nože a fixy na pakrovišti) a naraženej bok ale punk bude tak se zvedám a znova, Trať perfektní, klopky zpevněný, Demo to tam má fakt hezky...

   Kolem pul druhý startují holky, hulákáme fandíme, pak dědci a v nich i já.. tři jízdy, počítá se lepší čas,  protože po odjetí se tlačí hned nahoru, rychle doplňuji od motospojky piváky a před třetí dávám eksáka a je z toho můj nejlepší čas. Po nás se točí už kolečko "mladejch" takže hulákání fandění pokračuje, atmosféra uplně nejvíc, dojíždí zbytek kluků z Kamenice takže už nás je pěkná grupa, kluci dupou, na pevňákách davaj fakt peklo rychlost v těch klopnách, opravdu hezká podívaná, občas zařveme moc a kluci jdou k zemi.

   Po skončení jdeme zpátky k chatce, převlíkačka další Bráníky a já zjišťuji, že se díky absenci pár kluků dostávám na bednu :D takže tramtadadá třetí flek na Village Worldcup Lipánek DH !!! uplně nejvíc den! po tolika letech se dočkávám něčeho na co sem nemohl nikdy ani pomyslet a stane se to na takovým prestižním závodě!


takže bedna je paráda světe div se TŘI RB tři obsazený místa, pan PH bude mít radost :)!! 





traverzy na podiu:




to je bandička: :D




   Navečer taháme dřevo k ohništi a děláme oheň, opejkáme buřtíky, popíjíme švestku a Bráníky večer nastupují kapelky všechno se rozjíždí, Jehovisti všude :D ... punk jak má bejt. Kdo nebyl prohloupil, víc asi raději nepsat... Neděle probuzení, zevling poježdění u Dema v lese, kluci dávaj pekla a ja čumim s hubou dole :) následuje se zbalit na jidlo a cesta domu...




Chci poděkovat všem, že ze zavodů udělali opravdu kulturu za pětset, za perfektně zvládnutou akci, za skvělí večer a noc, za to že pořád ještě jsou lidi v pohodě a když du od auta tak nemusím mít strach že mi něco zmizne... protože jsme prostě všichni dobří přátele! Zdravím všechny co tam byli a taky nezapomeňme na Jehovisty na cestě na meteorit!!

fotky na stránkách akce na Lipánku a něco málo u mě video co sem našel tady a  KVALITNÍ fotky